onsdag 13. januar 2010

Fra San Blas til New York

Vi innbiller oss at Liva ville være med oss hjem......
Oversiktsbilde over jungelen vi hadde pasert

Her har vi forlatt La Familia for den lange reisen hjem til Norge

Besøk hos Kunaindianerne

Palmeskogen fra ei av alle de vakre øyene i San Blas

Indianerne som var og solgte oss molatepper

Det er ikke rare farkostene de bruker på sine handelsturer

Nå er det to døgn siden vi mønstret av La familia og forlot våre kjære medseilere og San Blas. Vi fikk skyss med to indianergutter fra Lemon Kays over San Blasgulfen til fastlandet med vindstyrke 18 knop i ryggen, så det gikk fort i bølgene. Fra fastlandet i San Blas hadde vi en spennende tur gjennom jungelen med texi. Det var som å kjøre berg og dalbane med et eldorado av vakkre planteer og trær langs den smale veien på ca 7 mil. Vi måtte krysse en flod uten bro med bilen, noe uvant for oss, men vi møtte heldigvis ikke på krokodiller............... så det gikk bra:)
Vi tok fly fra Panama med mellomlanding i Hollywood, og er nå kommet fra til New York. Her er det et litt annet klima enn det vi har levd i den siste tiden, og klærne vi har med oss er ikke beregnet for minus 10 grader, så vi gikk og frøs i hele går her på Manhatten med hodet på nakken og så på alle de enormt høye husene.
I ettermiddag starter vi på siste etappe før vi er hjemme i Bergen og takker for følget med alle dere som har fulgt oss på denne turen. Vi overlater stafettpinnen til Julie og Margun som mønstrer på i Panama i slutten av februar.
Hilsen Marit og Olav

1 kommentar:

Nunne sa...

Ja, det må e si!
E e stum... for en opplevelse..
Kjenner meg svimmel bare ved tanken..
Fortsett no berre å blogge, du Marit...
Koselig!

Hilsn fra Glomfjord, og fra Nunne.