søndag 8. november 2009


Hei igjen:) Dagene de går fort i varmen, vi har nå gjort unna andre helga vår på Trinidad - og temperaturen holder seg på godt over 33 grader fortsatt.
Vi har gjort litt av hvert de siste dagene. Fredag var Anne og jeg på et av byens kjøpesenter, det skal få være det flotteste senteret jeg har sett, det var bare helt nydelig og med masse flotte butikker. De hadde forresten pyntet til jul der med det flotte juletreet, men for oss ble det litt malplasert med sol og varme ute.
Fredags kvelden hadde vi besøk av et par fra Meløy (Glomfjord), som bor og jobber her i Port of Spain. Vi hilste også på noen av mannskapet på en norsk suplybåt, som ligger ved kai her. De inviterte oss på besøk ombord i løpet av helga, så der har vi vært i ettermiddag og spist farsdagskake. Heldig for Kleng som hadde sin første farsdag å bli satt litt pris på. Ellers har vi vært på gudstjeneste i ei kirke i dag, det var en av de unge menn som jobber her på Crews Inn som inviterte oss med. Den begynte kl 07.00 og var ikke ferdig da vi gikk kl 10.00, så her er det ikke snakk om å sove utover søndagsmorgenene. Ut over dett tilbringer vi en del tid ved og i bassenget.

1 kommentar:

Linda S sa...

Så kjekt å høre fra dere. Virker som om ventetiden før dere kommer igang, også er spennende og innholdsrik! Unner dere gode dager i varmen. Idag er det frost og kulde her hos oss, men likevel en nydelig dag med sol, blå himmel og stille sjø. Klem og hils!:)